Wednesday, September 9, 2009

MERCEDES BENZ MUSEUM ~5 September 2009~









Assalamualaikum wbt~

syukur alhamdulillah...setelah 2 kali excursion ke wessenberg (di perancis) dan baden-baden (di german) aku xikut...yang baru ni aku dapat ikut g Mercedes Benz Museum di Stuttgart, Germany...yg kena tinggal dua kali 2 sebab kena belajar lebih..huhuhu~ pegi musium 2 sekejap sgt sbb bulan puasa...pastu Mirsini ada hal..daripada balik xtahu jam berapa, baik balik awalkan...nanti ada rezeki boleh g lagi..tp mmg takjb betul tgk macam2 jenis dari enjin smpailah kapal terbang mercedes...keta bomba dan ambulans pun ada~perjalanan jauh la jugak pakai tram dan train...balik mujur xkena tinggal train..huhuhu~mmg larian pecut masing2~

Baggarsee ~15 AuGusT 2009~








Assalamualaikum wbt

nih kali pertama dibawa berjalan oleh pihak universiti ke Baggarsee... tasik buatan utk pengunjung mandi~macam kt tepi pantai..padahal dlm hutan~huhuhu...kesian diorg nih...mase nilah aku sgt bangga, bersyukur xterhingga dilahirkan di negara bernama MALAYSIA...tasik, pantai, sungai...punyelah banyak...cn?waduh2...tp bolehla..setakat nk lepas gian mandi laut konon2nye~huhuhu~seronok la jugak sebab rase n alami benda baru dlm hidup~

Monday, September 7, 2009

K.L.I.A ~08august2009~













Hari sabtu...hari terakhir aku di malaysia sebelum berangkat ke Frankfurt, Germany utk sambung belajar di Karlsruhe~rase berat hati nk tinggalkan ibu dan family...dan semua yg aku ada...kucing2 aku...KELLY,RAY,GOBOY,GOGURL....anak2 kelly yg bru lahir...(genap seminggu aku kt karlsruhe...ibu bgtau GOBOY xlalu makan n merana aku xde...n die dan GOGURL mati kena langgar...innalillah...walaupun aku terlalu sedih...goboy lg merana...ALLAH swt lebih syg die..~)my dearest mr WQR 251...ibu masak byk sgt makanan n ramai yg dtg...aku xsangke family aku dtg umah nk tgk aku pegi...anak buah aku Heikal azan...buatkan aku terharu...smpai aje KLIA xlame lepastu kakak aku,abg ipar aku n anak buah aku RAIF RAYYAN sampai dr Johor...i love them ALL~xsangke cody n dayah datang betul2 hantar kt KLIA...terima kasih sahabat~kepada ibu,kakak,n semua yg aku sayang dan syg pada aku...doa kalian penguat semangat aku~