Sunday, November 8, 2009

Bersuka-ria di EuropaPark 14 oktober 2009~






gambr2 mase pegi Europa Park aritu aku lupe nk upload...hehehe~nih gambar2 mase aku pegi EuropaPark aritu 14 oktober 2009. masetu cuti lepas abes pre-sem n sementara nk tunggu result aku ikutla cnior2 aku pegi sane...mmg gerunlah naik macam2 jenis roller coaster...yg paling aku takut name die Silver Star...ya Allah, xmampu menjerit aku...selawat sepanjang2 mase...takut sungguh~tp pas abes naik yg paling gerun tu...aku da kurang takut dah naik roller coaster...hahaha...alhamdulillah...cn lagi best dr Gentingla...aku makan pizza tuna je kt sane...memandangkan duit yg aku bwk dah terguna utk beli gmbr2 mase naik mcm2 benda kt sane...hehehe..bajet lari beb...tp...best sungguh...kenangan yg xdpt aku lupekan...rase nk pegi lagi...tp mahal...34 euro kalo xsilap aku kos tram,train,n masuk emusement park tu...kirenye kos pengangkutan pegi balik n mainlah...

No comments:

Post a Comment