Sunday, November 8, 2009

Biking+BBQ+tgk Golden Compass Sabtu 07 Oktober 2009~










nih barulah semalam ari sabtu aku pergi biking dengan Fang, Suleman, Hao dan Kevin...Izah xikut sebab xlarat...Fiza xikut sebab tido...hahaha...aku tdo sblm tu 15 jam sebb xlarat sgt2...bangun2 je pn Suleman kol lalu hp... ayat die "Hey lady, u slept since yesterday evening ka?" ahaha~aku xtolong pn diorg wat preperation utk petang sabtu tu...sbb diorg basuh n marinate ayam jumaat mlm tp mmg aku xlarat betul2...pengsan smpai pagi...dr kul 6 ptg jumaat smpai 9 pg sabtu...dahsyatkan... kul 10 pg kami memulakan perjalanan sejauh lebih kurang 40km pergi balik..kire mcm dr kampung aku hulu langat g KL lah pastu balik langat balik.hurm, sebelum tu sbb kerana aku bru beli basikal...sama dgn izah, aku mintak die pgg 1 kunci aku...alih2 kami tertukar kunci...n sebab aku xdpt kejut die...aku pn bikinglah guna bike die...hahaha~sadis...g Rhine river...Subhanallah~cantik... perjalanan ke sana aku nampak bangau, swan...dan bermacam2 hidupan liar...siap singgah main jongkang jongket.hehehe..ape pn...balik tu merana sakit peha...kejang..yelah, pulun sgt jauh... smpai je trus buat BBQ ayam...banyak sgt2...ramaila kami mkn...aku amik tender beli air n wat persediaan meja n basuh pinggan...oleh kerana aku xtlg awl2 so kena keje lebih la...hahaha...mlm tu kami tgk citer GOLDEN COMPASS kt PC pool ramai2...tgk guna projector...ah...penat n letih...pas2 merana xdpt tdo kaki sakit.hihihi...terpaksalah Fang dengar aku mengerang perlahan2..fang tdo bilik aku sbb kunci bilik die tercicir mase biking...kesian die...

No comments:

Post a Comment