Sunday, November 1, 2009

Stutgart for Shopping~ hahaha

life so hard...live life to the fullest!!! ya Allah, keep me strong, give me the courage to survive...give me the courage to go through my life here as a student.give me Your knowledge...and give the the chance to bring back 1st class degree...amin...

dah lama betul xmenulis...ops...menaip.....tujuan aku buat blog nih adalah utk meletakkan memori aku sepanjang perjalanan hidup sebagai student di University of Karlsruhe.... bukan semua detik2 dlm hidup kita boleh igt sampai bila2kan...jd aku abadikan memori suka-duka aku dsini...

alhamdulillah...aku dah dpt duduk bilik sendri...xperlu kongsi dgn orang lain...selesa...aman...tenteram...walaupun depan bilik aku nih kalo bukak nampak parking kereta shopping complex...hahaha...sekarang nih aku kena banyak berjimat...sbb duduk bilik sendiri bayar pn mestilah bergandakan...kurangla berjoli... (berjoli aku tu dlm erti kata lain beli barang2 yg xperlu la...hahaha)

lepas habis periksa hari tu aku pergi Stutgart... dengan Izah, Fiza dan Fang... kami jalan2 sambil membeli belahla...Stutgart nih kiranya bandar besarla dlm Baden-Wuttemberg nih...Karlsruhe kecil sikit...kami ambil tiket berkumpulan...jd murahla...aku beli jam Swatch. hehehe... bukan selalu manjakan dirikan...lagipun jam tgn aku buat hal mati time exam aritu...hangin je...takpe...mmg nk mintak baru tu~ bila nak bandingkan Schloss Stutgart dgn Schloss Karlsruhe...mmg aku admit Karlsruhe...(bandar tempat aku tinggal) mmg lebih cantik....kalo sesat...Tengok saja mana menara Schloss...semua jalan menghala ke Schloss...so senang n xmudah sesat... oh ye...Schloss nih Istana lah... Karlsruhe lebih sistematik Schloss dia...hahaha...aku xjumpe mane aku letak gambar2 kt sane...hurm...nanti kalo ade aku update ~ =P

1 comment:

  1. fc stuggart.
    huhuhu

    header still macam 'poster pilihanraye'
    heheh...

    ReplyDelete